رزین چیست؟
رزین ترکیبی است طبیعی یا مصنوعی که در صنعت، معماری داخلی و هنرهای تجمسی کاربرد فراوان دارد. رزین به واسطه ماده هاردنر (سفت کننده) خودش را گرفته و سخت می شود. از آنجا که رزین در آب حل نمی شود به عنوان یک ماده ضد آب کننده در زمینه های مختلف کاربرد دارد. حلال رزین الکل و استون است.
رزین های مصنوعی بسیار متنوع هستند. از جمله رزین اپوکسی های مصنوعی می توان به رزین پلی استر، رزین آپوکسی، رزین وینیل استر، رزین فنولیک و … اشاره کرد. در میان این تنوع، رزین پلی استر و آپوکسی مواردی هستند که در کارهای هنری استفاده می شوند. رزینی که ما به دنبالش هستم و برای ساخت زیورآلات رزینی استفاده می شود، رزین اپوکسی است. در این مقاله بعد از معرفی اجمالی رزین پلی استر و اپوکسی، به توضیحات بیشتر درباره رزین اپوکسی خواهیم پرداخت.رزین پلی استر مایعی است که با درصد مشخصی هاردنر ترکیب شده و پس از گذشت زمان معین خشک می شود. البته با اضافه کردن چند قطره کاتالیزور می توان زمان خشک شدن را کاهش داد. رزین پلی استر برای سفت شدن باید در کوره پخته شود. میزان هاردنر و کاتالیزور در کیفیت، دوام و رنگ آن تاثیر دارد کحلال آن معمولا الکل میباشد و در آب حل نمی شود، این ترکیب را بر اساس ترکیب شیمیایی و مورد استفاده آن به روش های گوناگونی طبقه بندی می کنند.
- ه بعدها در مقاله جامع تری آن را مورد بحث قرار خواهیم داد.
- مصارف دیگر استفاده می کند.
- همچنین از این ماده در ساخت عطر، جواهر، لاک، جوهر،
- جلا و بسیاری از اشیاء دیگر مورد استفاده می شود.
- پیشرفت تکنولوژی و پی بردن به اینکه می توان
- این ماده را به پلیمر تبدیل کرد منجر به کشف رزینهای مصنوعی شد.
- اکثر پلیمرها را با رزینهای مصنوعی می سازند
- زیرا ارزان تر و تصفیه آنها راحت تر میباشد.
- از جمله مزایای رزینهای مصنوعی نسبت به رزینهای طبیعی
- پایدارتر، قابل پیش بینی تر و یکنواخت تر بودن آنها هست
- چون تحت شرایط کنترل شده ساخته می شوند و ت
- ولیدات ناخالص در آنها وجود ندارد.– سایر رزینها
رزین پلیاستر
رزینهای پلی استر غیر اشباع بطور گسترده در سراسر دنیا استفاده می شوند.زنجیر اصلی پلیمری این رزین دارای اتصالات استری میباشد که از واکنش تراکمی یک ترکیب الکلی چند عاملی و یک اسید چند عاملی مانند گلیکول و اسید فوماریک تهیه میشود.بنابراین با طراحی فرمول و کنترل اسیدهای اشباع و غیر اشباع، کاتالیستها، دما و زمان واکنش، مجموعه کاملی از رزینها را میتوان تولید نمود که برای کاربردهای مختلف مناسب باشند.پلی استر غیر اشباع با استایرن مخلوط میشود و میتواند از طریق پیوندهای دوگانه موجود در هر دو جزء، شبکهای شود.معمولا رزین در هنگام مصرف با استایرن چیست ؟ | انواع رزین و کاربرد آن | resin |رزینReviewed by 02177641136 on Feb 25Rating: 4.5رزین چیست؟ این مواد (resins) ترکیبات آلی مصنوعی و یا طبیعی هستند که ویسکوزیته ی (گرانروی) بالایی دارند. نوع طبیعی این مواد شفاف است و قابلیت اشتعال زایی زیادی دارند و دارای رنگی مابین زرد تا قهوه ای می باشند. این مواد به راحتی در حلال های آلی مانند اتر حل می گردند اما در آب نامحلول می باشند. تنها تفاوت نوع مصنوعی با نوع طبیعی آن ها، از نظر خواص شیمیایی و طریقه ی ساختشان می باشد. این ماده به صورت طبیعی از ترشحات درختانی مانند کاج و در اثر آسیب به پوست آنها در حین آتش سوزی، باد، رعد و برق و … به دست می آید که احتمالا شما هم با آنها برخورد داشته باشید. در ادامه با انواع رزین، کاربرد ها و خواصشان بیشتر آشنا می شوید. . مخلوط می شود و برای رسیدن به خواص مختلف، دارای اجزای زیر می باشد:بر اساس منشا تولید:
طبیعی: این مواد اشتعال پذیر می باشند ، شفاف هستند و از رنگ زرد تا قهوه ای یافت می گردند. این مواد درترشحات گیاهی تشکیل می شوند و در حلال های آلی محلول و در آب نامحلول می باشند.
- مصنوعی: این مواد خواص فیزیکی نوع طبیعی را دارند اما از نظر شیمیایی با آن ها متفاوت می باشند.
- در صنعت مدرن رزین های طبیعی تقریباً به طور کامل با رزین های مصنوعی جایگزین شده اند.
- نوع مصنوعی نیز خود به دو دسته تقسیم می شوند:
- ترموپلاستیک: با گرما و حرارت خمیری شکل می شوند.
- ترموستینگ: این دسته از رزین ها با گرما تحت تاثیر قرار نمی گیرند و نامحلول نمی باشند.
- بر اساس نحوه ی خشک شدن:
resin ها از جهات مختلفی تقسیم بندی می شوند که یکی از آن ها نحوه ی خشک شدن می باشد. بر این اساس این مواد را به دو دسته ی قابل تبدیل و غیر قابل تبدیل طبقه بندی می نمایند.
مهم ترین رزین های قابل تبدیل شامل: رزینهای الکیدی-اپوکسی-آمینو-فنلی-پلی اورتان و سیلیکونی می باشد و نوع غیر قابل تبدیل شامل رزین های سلولزی-لاستیک کلردار شده-وینیلی و آکریلیک می باشند. این مواد به صورت قابل تبدیل در ابتدا به صورت نیمه بسپار بوده و بعد از کاربرد بر روی سطح ، بسپارش را انجام داده و به صورت یک فیلم ، سطح را می پوشانند. در حالی که به صورت غیر قابل تبدیل ، ابتدا در یک حلال ، حل یا پخش می شوند و بعد از کاربرد ، با تبخیر حلال ایجاد یک فیلم چسبناک می کنند.
در ادامه با انواع این مواد بیشتر آشنا می شویم:
1-روزین
این محصول که با نام دیگر کالیفون نیز شناخته می شود به صورت طبیعی از شیره ی درختان به دست می آید و دارای قیمت پایینی می باشد.
فرمول شیمیایی این ماده به صورت C20H30O20 می باشد. قبل از استفاده از این محصول لازم است که کاملا خنثی شود زیرا خاصیت اسیدی دارد. عملیات خنثی سازی اگر در اثر ترکیب روزین با آهک انجام شود ، حاصل کار به نام روزین آهکی شناخته می شود
این عمل اگر با گلیسیرین خنثی سازی گردد منجر به ایجاد صمغ استری می گردد که اگر آن را با پنتا اریتریتول ترکیب کنند ، پنتا رزین پدید می آید.روزین ترکیب شده با آهک موجب پدید آمدن جلا ، دوام و چسبندگی بالا می گردد. با این وجود این محصول از لحاظ خشک شدن و مقاومت در برابر آب و مواد شیمیایی نسبتا ضعیف است.
2-صمغ استری
این محصول با فرمول شیمیایی C3H5(OH)3 می باشد. این ماده که از واکنش روزین با گلیسرول به وجود می آید را می توان اولین رزین سنتزی دانست. صمغ استری تا حدی آهسته تر از روزین ترکیب شده با آهک خشک می گردد، اما ثبات رنگ و مشخصات مقاومتی بهبود یافته تری دارد.این ماده دارای جلای خوب و چسبندگی بالایی می باشد. صمغ استری عدد اسیدی بالاتری نسبت به نیترو سلولز دارد ، در نتیجه در لاک های براق از آن استفاده می نمایند.علاوه بر آلکید رزین ها که پلی استر های اصلاح شده با روغن هستند انواع دیگر پلی استر نیز وجود دارد. مثل پلیمرهای پلی استر که دارای رنگی روشن و بقای رنگ خوب، سختی عالی همراه با قابلیت انعطاف خوبی هستند و خیلی خوب به فلزات می چسبند. این رزینها در بسیاری از پوشش های صنعتی که در آن ها خواص فوق مهم است به کار می روند.
14-پلی استایرن
رزین های این گروه از پلیمریزاسیون استایرن به وجود می آیند. انواعی از این محصول با نقطه ی ذوب های متنوع که بستگی به درجه ی پلیمریزاسیون دارد یافت می شوند. محصولات پلی استایرن ترموپلاستیک هستند. استفاده ی این نوع رزین ها با نقطه ی ذوب بالا همراه با روغن های خشک شونده، توصیه نمی گردد. زیرا این دو ماده با یکدیگر ناسازگارند. اما با پلیمرهایی دارای نقطه ی ذوب پایین تر تا حدی سازگار می باشند. این محصول دارای مقاومت الکتریکی بالا، استحکام لایه خوب، مقاومت بالا در برابر رطوبت و قابلیت انعطاف خوبی پس از ترکیب با روغن ها یا نرم کننده ها می باشد. استفاده از این محصول در جلاهای عایق کننده ، کاغذ نم ناپذیر و کاربرد های مشابه مفید می باشد.
15-آکریلیک
این رزین های ترموپلاستیک از پلیمریزاسیون استر های آکریلیک و متاکریلیک به دست می آیند می توانند با ملامین، الکید، آکریل آمید و غیره ترکیب شده و سیستم هایی ایجاد کنند که پس از پخت فیلمی با مقاومت بسیار خوب در برابر آب، اسید ها، قلیا ها، مواد شیمیایی و سایر خورنده ها از خود نشان دهند. این محصول مصرف زیادی در پوشش انواع وسایل ، قوطی های حلبی و قطعات خودرو و تمام انواع فلزات پیدا کرده است.
به طور کلی این رزینها محصول بسپارش اسید های آکریلیک، متاکریلیک، و مشتقات آن ها هستند. (استر، نیتریل و آمیدآکریلیک و یا متا کریلیک). در صنایع رنگ بیشتر از استر اسید های فوق الذکر استفاده می شود. حال در نظر بگیرید که هر یک از این ها هم به صورت هموپلیمر و هم کوپلیمر با یکدیگر می توانند به کار بروند و از طرفی دیگر مثلا برای استری کردن اسید های متاکریلیک و آکریلیک می توان از هر نوع الکلی استفاده کرد که موجب تنوع بیش از پیش محصولات حاصله شود.به عنوان مثال اگر از متانول جهت استری کردن اسید متاکریلیک استفاده شود ایجاد پلی متیل متا کریلات خواهد نمود (PAM) این ماده در کشور آمریکا تحت عنوان پلکسی گلاس شناخته می شود.عمر رزین بیشتر از عمر انسان است .تمام دستاوردهای بشر از طبیعت گرفته شده ،و خلاقیت در رفع نیازها موجب اکتشافات و اختراعات گردیده است .شیره درختان به ویژه درخت کاج با خصلت چسبندگی و غلظتی که دارند . کنجکاوی انسان را برانگیخت .
خواص رزین :
در مقاله آموزش کار با چوب و رزین اپوکسی توضیح مختصری در مورد رزین داده ایم . از جمله :رزین ماده ایی چسبناک ،دارای مقاومت بالا در مقابل آب و رطوبت ، مقاوم در برابر آتش ، تحمل گرما تا صد درجه سانتیگراد (در برخی انواع بیش از صد و پنجاه درجه سانتیگراد) ،میباشد .
همچنین دارای قابلیت جامد شدن با مقاومت بالا در مقابل فشار ، تنشهای مکانیکی و عبور جریان الکتریکی است .از طرفی در برابر چربیها ، بازها و اغلب مواد شیمیایی بسیار مقاوم میباشد .
انواع رزین :
رزینها از تنوع زیادی برخوردارند .که مهمترین آنها عبارتند از : اپوکسی ، پلی استر ، اکریلیک ،وینیل استر و پلی اورتان میباشد .به دلیل محدوده فعالیت لگنا فقط به شرح رزین اپوکسی می پردازیم .رزین اپوکسی :رزین اپوکسی متشکل از دو جزء ، شامل اپوکسی و سخت کننده اپوکسی که به اسم هاردنراپوکسی معروف است ، می باشد. رزینهای اپوکسی کارایی بسیاری دارند که به صورت وسیع در تقویت، ترمیم و مقاوم سازی سازه های مختلف مخصوصا در تولید محصولات کامپوزیتی استفاده می شوند. یکی از کاربردهای رزین اپوکسی به تازگی رونق فراوان گرفته(از سال ۲۰۱۶) که به رزین آرت و چوب شیشه ای(Glassywood) شناخته میشود که در این حرفه ، توسط رزینهای اپوکسی مصنوعات مختلف چوبی با اشکال و ابعاد بشدت نامحدود قابل ساخت میباشند.این نوع رزین دارای مقاومت بسیار و چسبندگی خاصی می باشد که در ساخت قالبها و مدلهای کامپوزیتی ، مصنوعات چوب شیشه ای و تلفیقی و کفپوشهای صنعتی و دکوراتیو بسیار حائز اهمیت است . رزین اپوکسی عایق الکتریسیته است. از این نوع رزین در تولید انواع قطعات الکتریکی مثل ژنراتورها در صنعت برق به شکل ویژه مورد استفاده می باشد. همچنین نیز در هوافضا و هواپیما سازی برای متصل نمودن قطعات داخلی و خارجی به همدیگر استفاده می شوند. گفتنی است که چسب دوقلو بر پایه اپوکسی ساخته شده است. رزین (resin) یک ماده دو جزئی است. که از رزین و هاردنر تشکیل شده است. نام های دیگر هاردنر سفت کن یا خشک کن نیز هست، این دو ماده به نسبت های مختلف با هم ترکیب شده و انواع رزین را تشکیل میدهند. این دو جزء به تنهایی خشک نشده و فقط در صورت ترکیب شدن با هم خشک میشوند، به اصطلاح رزین هوا خشک کن نیست یعنی در مجاورت با هوا خشک نمیشود. رزین اگر مانند شیشه شفاف باشد و حباب نداشته باشد برای استفاده در زیور آلات بسیار مناسب است.
انواع رزین
کریستال سرونیک(رزین):
در این نوع رزین اندازه رزین و هاردنر برابر است، برای مثال اگر 100 گرم رزین استفاده کنید باید 100 گرم هاردنر نیز استفاده کنید.
رزین 64 درصد:
در این نوع رزین به نسبت 3 و هاردنر به نسبت 2 با هم ترکیب میشود. به عنوان مثال برای داشتن 500 گرم رزین 64 درصد باید 300 گرم رزین و 200 گرم هاردنر را با هم ترکیب کنید.
رزین اپوکسی 50 درصد:
ترکیب رزین اپوکسی 50 درصد رزین به میزان 2 برابر هاردنر استفاده میشود. درصورت استفاده 200 گرم رزین باید 100 گرم هاردنر استفاده کنید.ابزار اندازه گیری:
برای اندازه گیری رزین و هاردنر میتوان از سه ابزار استفاده کرد. با توجه به علاقه خود میتوانید یکی از این سه ابزار را انتخاب کنید:ترازو:ترازو بر اساس جرم کار کرده و باید نسبت را در جرم رعایت کرد. دقت ترازوی دهم یا صدم گرم مناسب است. با استفاده از ترازو میتوان از هدر رفتن رزین جلوگیری کرد.
پیمانه مندرج:
پیمانه بر اساس حجم کار کرده که باعث از بین رفتن مقداری از رزین شما می شود.سرنگ یا پیپت مندرج:
استفاده از سرنگ یا پیپت های مندرج نیز از ابزار کاربردی است که البته باعث گرفتن حباب در رزین میشود. به همین دلیل توصیه نمیشود از سرنگ یا پیپت استفاده کرد.بعد از پیدا کردن نسبت درست رزین و هاردنر را در یک ظرف ریخته و آن دو را به مدت 3 تا 5 دقیقه هم میزنید و 5 تا 10 دقیقه منتظر بمانید تا حباب های درون محلول از بین برود.نکات مهم:دستکش: برای کار کردن با رزین برای جلوگیری از آسیب رسیدن به پوست بهتر است از دستکش استفاده کنید، زیرا ممکن است پوست شما حساسیت نسبت به رزین داشته باشد.هم زن چوبی: برای هم زدن رزین بهتر است از هم زن چوبی استفاده شود زیرا باعث میشود حباب کمتری در محلول ایجاد شود.فندک: با استفاده از فندک حباب های روی محلول را میتوانید بگیرید.
باید توجه داشته باشید که گرما باعث سفت شدن رزین میشود، بنابراین هنگام استفاده از فندک باید مراقب باشید.
1-رزین را باید در دمای اتاق نگهداری کنید.
2-در صورت بالا بودن دمای محیط رزین کدر میشود با پایین آوردن دمای آن دوباره رزین شفاف خواهد شد. برای خشک شدن میتوانید ظرف را در دمای بیشتر قرار دهید. 24 ساعت زمان لازم است تا رزین خشک شود.
3-رزین و هاردنر را در مکان تاریک نگهداری کنید.
اَنگُم[۱] یا رزین (به انگلیسی: Resin) شیره درختان است که اغلب در فَصل بهار از شاخهها و تنه درختان خارج میشود.در زبان های محلی در نقاط مختلف ایران این نوع صمغ با اصطلاحات مختلفی بیان می شود. مثلاً در زبان محلی منطقه جیرنده(گیلان) به این نوع صمغ هنگف (Hongof) و در زبان ترکی " جیه " گفته می شود.در قدیم از این صمغ در این منطقه برای ساختن چسب و غیره استفاده می گردید.
رزین اصطلاحی است که برای بسپارهای طبیعی و مصنوعی به کار میرود. منابع طبیعی رزینها، حیوانات، گیاهان و مواد معدنی میباشند. این بسپارها به سادگی شکلپذیر بوده لیکن دوام کمی دارند. رزینهای رایج عبارتند از روزین، آسفالت، قیر، کهربا، سندروس، لیگنپین و لاک شیشهای. رزینهای طبیعی اصلاح شده شامل سلولز و پروتئین میباشند.
صمغهای دارویی ترکیبات هیدروکلوئیدی گیاهی هستند که بیشکل و نیمه شفاف بوده و به وسیله خراش دادن گیاهان عالی به وجود میآیند بعضی از هیدرو کلوئیدهای مفید نیز در جنین دانه یا قسمتهای دیگر گیاه به حالت پکتین وجود دارند که Agarو Alginو Carageenanمثالهایی از این نوع میباشند
انواع رزین عبارت است از:
مهمترین رزین ، خانواده رزینها رزین اپوکسی است .
اصطلاح اپوکسی به مواد شیمایی اطلاق میشود ، که در ساختار ملکولی آنها یک اتم اکسیژن با دو اتم کربن دیگر که به نوعی به هم پیوند خورده اند وجود داشته باشد .
از واکنش بین اپی کلروهیدرین (epichlorohydrin)با بیسفنول ای (bisphenol A) رزین اپوکسی تولید میگردد.
رزین اپوکسی بیرنگ و در مواردی متمایل به زرد میباشند .
برای اطلاعات علمی بیشتر اینجا کلیک کنید .
این ویژگی موجب شد ، موارد مصرف آنرا شناسایی کنند .
آببندی قایقهای چوبی ، مومیایی اجساد موارد مصرف اولیه این مواد بودند .
با روشن شدن ویژگی فساد ناپذیری
16-سیلیکون
این محصول پلیمری حاصل از سیلوکسان های آلی، دارای خواص مقاومت شیمیایی بسیار خوب همراه با مقاومت حرارتی بالا می باشند. قیمت آن ها بالا بوده و به همین دلیل معمولا آن ها را به خاطر خواص مقاومت شیمیایی شان مصرف نمی کنند زیرا این خواص را رزین های ارزان تر نیز دارند. کاربرد عمده ی این رزین ها به خاطر خواص مقاومت حرارتی و الکتریکی بالای آن ها نسبت به سایر رزین ها می باشد. این محصول اگر با آلکید ها کوپلیمر شوند قیمت پایین تری داشته و در ضمن برخی از خواص مهم خود را حفظ می کنند.
3-پنتارزینفروش رزین اپوکسی زیورآلات، رزین اپوکسی بدلیجات و رزین اپوکسی دکوراتیو(تزئیناتی)
اگر میخواهید برای کارهای هنری و ساخت بدلیجات از رزین اپوکسی استفاده کنید باید پاسخ این 3 سوال را بدانید:
- آیا میدانید برای ساخت بدلیجات رزینی چه نوع رزینی مناسب است؟
- آیا میدانید غلیظ بودن یا رقیق بودن رزین چه تاثیری در کیفیت کار نهایی دارد؟
- آیا میدانید چطور میتوانید یک رزین اپوکسی شفاف داشته باشید؟
- بسیاری از دوستان پس از دیدن بدلیجات زیبای ساخته شده با رزین اپوکسی به این فکر می افتند که چگونه میتوان این زیورآلات زیبا و خیره کننده را ساخت؟!
چطور میشود از ساختن آن لذت برد و در کنار این لذت کسب درآمد هم داشته باشیم؟
زیورآلات رزینی ساخته شده توسط شما دارای حبابهای کوچک است که ظاهر کار را تحت تاثیر قرار داده.
این زیورآلات دارای استحکام لازم نیستند.
شفافیت کافی را ندارد و سطح آن موج دارد.
براق و شیشه ای نیست و بازتاب نور خوبی ندارد.
حالت گنبدی را روی کار ایجاد نمیکند.
کاملا” بیرنگ نیست و ته رنگ زرد دارد.
رزین کامل خشک نشده و بعد از گذشت 24 ساعت هنوز چسبناک است.
راه حل این مشکلات چیست؟
استفاده از رزین اپوکسی تنظیم شده برای ساخت زیورآلات بهترین گزینه است. برای اینکار ما رزین اپوکسی J1028 را به شما پیشنهاد میدهیم.http://farahonar.blog.ir/1399/01/11/%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA-6
رزین اپوکسی زیورآلات J1028 چه خصوصیاتی دارد؟
- غلظت آن تنظیم شده .
- نیازی به حرارت دادن و گرم کردن قبل از کار ندارد.
- نیازی به شعله و حبابگیری بعد از اعمال ندارد و حبابها به راحتی از آن خارج میشود.
- نیازی به ویبره کردن ندارد.
- بدلیجات رزینی ساخته شده با آن استحکام بسیار بالایی دارند.
- نه آنقدر غلیظ است که حباب در آن حبس شود و نه آنقدر رقیق است که حالت گنبدی را ایجاد نکند.
- کاملاً شفاف و بیرنگ است.
- سطح صاف و بدون موج با براقیت خیره کننده دارد.
- در صورت رعایت نسبت اختلاط صحیح به هیچ وجه چسبناک نخواهد شد.
- بعد از خرید چه چیزهایی دریافت میکنم؟
- بعد از انجام عملیات خرید برای شما بسته ای ارسال میشود که شامل رزین اپوکسی و هاردنر در دو ظرف مجزا به صورت توزین شده بدست شما خواهد رسید که آماده مخلوط کردن و استفاده میباشد و وزن آن به شرح زیر است:
رزین اپوکسی : 120 گرم
هاردنر پلی آمین شفاف: 60 گرم
جمع وزنی این بسته 180 گرم است.
همچنین دستور مصرف نوشته شده برای شخص شما شامل موارد زیر همراه با بسته یا از طریق تلگرام برای شما ارسال میشود :
مقدار وزنی اپوکسی و هاردنر ارسالی
توضیح نسبت اختلاط صحیح این رزین با هاردنر
روش صحیح هم زدن
رزین اپوکسی زیورآلات بدون دستور مصرف نخرید !
به شما اخطار میدهم تمام عواقب خرید رزین اپوکسی بدون لیبل و مشخصات بر عهده شخص شماست !
در داخل رزینهایی که توسط فروشندگان خرد به فروش میرسد ممکن است حلال به کار رفته باشد.استفاده از حلال برای رقیق کردن اپوکسی به هیچ وجه توصیه نمیشود با اینکه عده ای از افراد سودجو به دلیل درآمد بیشتر دست به اینکار میزنند و رزین اپوکسی زیورآلات را به وسیله حلال هایی مثل زایلن رقیق میکنند که باعث مشکلات زیادی در حین کار (بوی بسیار بد که باعث سردرد و سرگیجه میشود) و بعد از کار ( ترک خوردن و سوراخ سوراخ شدن سطح کار) خواهد شد.
این کد رزین بعد از اخذ تاییدیه های لازم با فرمول اصلی توسط شرکت پارس گهر به سفارش اپوکسی کار تولید میگردد.
روش خرید به چه صورت است؟
خرید از اپوکسی کار بسیار ساده است!
1) محصول مورد نظرتان را به سبد خرید اضافه کنید
2) وارد صفحه ای میشوید که باید فرم ساده ای را تکمیل کنید که مشخصات دریافت کننده محصول است
3) مراحل پرداخت را ادامه دهید تا پرداخت به طور کامل انجام شود و نتیجه موفق بودن یا ناموفق بودن پرداخت در همان صفحه و همچنین طی یک ایمیل به اطلاع شما خواهد رسید.
4) شماره پیگیری خرید به شما نشان داده میشود همچنین ایمیل خواهد شد.
روش ارسال چگونه است؟
سفارشاتی که از شنبه تا چهارشنبه تا قبل از ساعت 11 قبل از ظهر در سایت ثبت شوند بعد از حداکثر 1تا 2 روز کاری ارسال خواهد شد.
ارسال سفارشاتی که در روزهای پنجشنبه و جمعه ثبت میشوند در روز شنبه انجام میگیرد.
شما میتوانید از این 3 راه با ما در ارتباط باشید:
1) هر لحظه که خواستید ایمیل بزنید : Info[at]epoxykar.com
2) فرم ارتباط با ما آماده ارسال نظرات و درخواست شماست: تکمیل فرم تماس
3) تلگرام و تلفن تماس با مجموعه اپوکسی کار در صفحه تماس با ماهمه این سوالات به یک جواب میرسند: “رزین اپوکسی”زیورآلات رزینی ساخته شده توسط شما دارای حبابهای کوچک است که ظاهر کار را تحت تاثیر قرار داده.
این زیورآلات دارای استحکام لازم نیستند.
شفافیت کافی را ندارد و سطح آن موج دارد.
براق و شیشه ای نیست و بازتاب نور خوبی ندارد.
حالت گنبدی را روی کار ایجاد نمیکند.
کاملا” بیرنگ نیست و ته رنگ زرد دارد.
رزین کامل خشک نشده و بعد از گذشت 24 ساعت هنوز چسبناک است.
راه حل این مشکلات چیست؟
استفاده از رزین اپوکسی تنظیم شده برای ساخت زیورآلات بهترین گزینه است. برای اینکار ما رزین اپوکسی J1028 را به شما پیشنهاد میدهیم.
چرا انتخاب رزین اپوکسی اینقدر مهم است؟
ساخت زیورآلات رزینی با آموزش و یادگیری براحتی امکانپذیر است اما مشکلات وقتی خود را نشان میدهند که همه کارها را طبق آموزش انجام داده اید ولی نتیجه کار مشابه نمونه اصلی نمیشود!
وقتی پنتا اریتریتول C(CH2OH)4 الکلی باشد که برای واکنش با روزین به کار رفته باشد، نتیجه ی عمل رزینی به نام پنتارزین می باشد که دارای نقطه ی ذوب بالاتر است و پایداری حرارتی ،رنگ ظاهری و بقای رنگ خوبی دارد و جلای زیادی ایجاد می کند. وقتی این ماده در جلاهایی با روغن های مختلف پخته شود، خواص خشک شوندگی خوب و درجه ی معتدلی از مقاومت در برابر آب و قلیا به دست می آید. مشابه سایر رزین استر ها، پنتارزین چسبندگی خوبی به تمام انواع سطوح دارد.
تغلیظ کنندهها: به منظور تغلیظ کردن فرمولاسیونهای مورد استفاده در SMC و BMC
- ۹۹/۰۱/۱۲